One Piece Yaratıcısı Manga Tarihinin En Büyük Savaşını Çizecek!

One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda, Wano arc’tan sonra One Piece mangasında en büyük savaşı çizeceğini belirtti. Yakın zamanda One Piece’in 1000 bölümünü yayınlayarak yeni bir dönüm noktasına ulaşan Eiichiro Oda, One Piece’de şimdiye kadarki en büyük savaşını çizecek.

One Piece 5 Yıla Bitiyor mu?

One Piece mangasında Wano Arc’ın sonuna yaklaşıldığına göre, hayranlar seride daha fazla aksiyon bekleyebilirler. 2020’de bir hayran, Eiichiro Oda’ya “One Piece 5 Yıl Sonra mı Bitiyor?” diye sordu. Oda’nın cevabı şöyle:

Evet. Ama serileştirme bitti demek yerine bitti diyebilirim çünkü Luffy’nin macerasının en ilginç kısmı, One Piece’in tam olarak ne olduğu hikayesi? o noktada yapılır.

Şu anda Wano arcı ısınıyor, ama Luffy oradan sağ salim ayrılacaksa, dünya çapında bir gelişmeye yol açacak, kimsenin okumadığı heyecan verici bir hikaye, OP tarihinin “En Büyük Savaşını” çiziyor olacağım.

Çok ilginç olacak!! Ben de okuyucuları bilgilendirmek ve “bu uzun hikayenin aslında sonuna doğru gittiğini anlamalarını sağlamak için duyuruyu yaptım. Ancak, şu anda heyecan verici Wano ülke arkının tadını çıkarıyor olmalısınız. Sahip olduğum her şeyle çizeceğim!!”

Bu röportaj, One Piece hayranlarından en çok beklenen iki soruyu yanıtladı. Öncelikle One Piece mangası 5 yılda bitmiyor ama hikayenin ana kısmı 5 yılda bitecek. İkincisi, Marine Ford Arc, One Piece mangasındaki en büyük savaşa sahip değildi ve en büyük savaş Wano Arc’tan sonra henüz gelmedi.

One Piece Live Action Serisi

Şu anda, One Piece tv dizisi Wano Arc’ı uyarlıyor ve manganın yaklaşık bir yıl gerisinde. Ayrıca Netflix’in çalışmaları arasında bir One Piece Live Action dizisi de var. İyi olan şey, One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda’nın One Piece Live Action serisinin yapımıyla yakından ilgili olması.

One Piece, Eiichiro Oda tarafından yazılıp çizilen bir Japon manga serisidir. Temmuz 1997’den beri Shueisha’nın shōnen manga dergisi Weekly Shōnen Jump’da serileştirildi.

Kaynak: Twitter

Bir Cevap Yazın