Bir Adam Çalıntı İç Çamaşırları Hobi Olarak Kadınların Evine Atıyor?

Japonya, Rising Sun ülkesidir. Japonya kibarlığı ve animesiyle ünlü olsa da tuhaf fetişleriyle de ün salmıştır. Japonya’da meydana gelen çok özel bazı suçları sık sık duyarız. Benzer bir şey Hyogo Eyaleti, Takasago Şehrinde meydana geldi ve burada 67 yaşındaki bir adam çalıntı iç çamaşırları kadınların evinin balkonuna attığı için tutuklandı.

Şans eseri bir güvenlik kamerası 29 Haziran’da meydana gelen tüm olayı kaydetti. Yaşlı bir adam saat 21.00’de bir yerleşim bölgesinden bisikletle geçiyordu. Sol elinde, genç kadınlar evinin balkonuna attığı siyah bir iç çamaşırını görebilirsiniz.

Bir süre sonra kadın ne olduğunu anlamış ve durumu hemen babasına bildirmiş. “Baba polisi arayıp, biri bahçeye kadın iç çamaşırını bırakmış dedi.”

Soruşturma sırasında polis, suç eylemi ile ilgili o günkü benzer bir şikayetler arasındaki bağlantıyı kurabildi. 41 yaşındaki bir kadın, daha önce birinin evine girip çamaşır ipinden kıyafetlerini çaldığına dair şikayette bulunmuştu.

Polis, diğer kişilerin de yardımıyla ve bazı güvenlik kamerası kayıtlarıyla zanlıyı tespit edebildi ve kısa süre sonra tutuklandı. Soruşturma sırasında suçunu itiraf etti ve bunu kişisel bir hobi olarak yaptığını söyledi.

Kaynak: Yahoo Haberleri