Mairimashita! İruma-kun – Öneri

Konu:
On dört yaşındaki Iruma Suzuki hayatı boyunca talihsizdi, reşit olmamasına rağmen sorumsuz ebeveynleri için para kazanmak için çalışmak zorunda kaldı. Bir gün, ailesinin onu iblis Sullivan’a sattığını öğrenir. Bununla birlikte, Iruma’nın kendisine ne olacağına dair endişeleri kısa sürede giderilir, çünkü Sullivan sadece bir torun ister, onu şımartır ve onu şeytan okulu Babyls’e götürür.

Iruma ilk başta, akranlarının onun insan olduğunu keşfetmesinden korkarak düşük bir profil tutmaya çalışır. Ne yazık ki bu, beklediğinden daha zor hale geliyor. Sullivan’ın okulun başkanı olduğu ortaya çıktı ve herkes onun bir sonraki Şeytan Kralı olmasını bekliyor!

Iruma, tüm okulun önünde yasak bir büyüyü söylemek zorunda kaldığında kendisini hemen çirkin bir durumda bulur. Böylelikle Iruma anında istemediği bir ün kazanır. Öyle olsa bile, daha tuhaf durumlara sürükleneceği kesindir.

Tür: Fantastik , Okul , Şeytanlar , Shounen , Doğaüstü Güçler , Komedi

Bölüm Sayısı: 23 bölüm ( 2. Sezon gelecek )

Çıkış Tarihi: Ekim 2019

Stüdyo: Bandai Namco Pictures

MAL Puanı: 7.72

Kişisel Görüş:
İzlediğim en keyifli şeytan ve okul animelerinden biridir. Üstüne üstlük son yıllarda çıkan bir seri olmasına rağmen animasyonu eski animeleri anımsatıyor. Bu animeyi insanın keyif almadan izlemesi imkansız bir şey diyebilirim.

Bir Cevap Yazın